image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
Search
 

Over ons

Kapsalon Agaat

Kapper gevestigd in Rotterdam - Oost (Ommoord)

Kapsalon Agaat is uw kapper in de omgeving van Rotterdam – Oost. Bent u op zoek naar een professionele kapsalon met scherpe goedkope prijzen? Dan bent u bij Kapsalon Agaat aan het goede adres. Onze kappers zijn gespecialiseerd in knippen.

Onze klanten komen vooral uit de omgeving van Rotterdam Ommoord. De klanten weten ons ook vanuit de andere wijken in de omgeving te vinden, zoals Zevenkamp, Oosterflank, Capelle aan den IJssel, Nesselande, Prinsenland, Terbregge en Hilligersberg.

Onze kapsters geven graag persoonlijk advies over de haarverzorgingsproducten tijdens uw behandeling. Indien u tevreden bent over onze producten kunt u deze direct aanschaffen bij de balie of via onze webshop.

Door goed te luisteren naar de wensen van de klant zorgen wij ervoor dat de klant met een mooi kapsel en een tevreden gevoel de deur uitgaat.

Wij werken met en zonder afspraak. Klanten met een afspraak hebben voorrang. Voor klanten zonder afspraak kunnen de wachttijden hierdoor langer zijn. Ondanks wij ons uiterste best doen om elke klant op tijd te lopen, kunnen de afspraken helaas soms iets uitlopen.

Boek nu!

Agaat

Agaat is één van de meest geliefde edelstenen

De naam agaat komt van het Latijnse Achates, de naam van een rivier op Sicilië waar deze steen voor het eerst gevonden werd.

De meestal fraai gestreepte agaat is een edelsteen uit de kwartsfamilie. Het is een doorzichtige tot doorschijnende edelsteen met karakteristieke bandpatronen: soms regelmatig van vorm, soms grillig. Typerend is ook dat agaten vaak amandelvormig zijn. Dit komt doordat agaat wordt gevormd in vulkanische gasblazen.

Agaat heeft meestal aardkleuren, maar kan ook andere kleuren hebben zoals, roze, bruin, groen, blauw, grijs, melkwit of helder. Agaten laten zich ook makkelijk verven in vele kleuren. Saai gekleurde agaat wordt vaak kunstmatig van een interessantere kleur voorzien.

Agaat is nog steeds één van de meest geliefde edelstenen. Agaat wordt al sinds jaar en dag zeer gewaardeerd om zijn schoonheid en weerstandsvermogen. Ook in de edelsteenheelkunde neemt de agaat een belangrijke plaats in, omdat het een steen is die op allerlei manieren en voor allerlei kwalen ingezet kan worden. Het is een beschermende, rustgevende steen.